VARAUSEHDOT

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on lomakohteen nimi, omistajan nimi- ja osoitetiedot, ajo-ohjeet Pykälään sekä tilisiirtolomakkeet vuokran maksua varten. Nämä tiedot voidaan lähettää myös sähköpostilla.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun 30 % eräpäivään mennessä (7 vrk laskun päiväyksestä), tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kaksi (2) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen.

Ellei ennakkomaksua tai loppusuoritusta ole maksettu eräpäivään mennessä, on palvelun tarjoajalla oikeus perua varaus.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Pykälään. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään ennakkomaksu.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Pykälään maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

OMISTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Pykälä voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Mökin avaimet ovat saatavilla sovitusta paikasta. Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 13.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 13.00 sunnuntai-iltaan klo 16.00 saakka tai sopimuksen mukaan.

Pykälän vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, sähkö lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Pykälän siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja Pykälän omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 50-70 € suuruinen siivousmaksu mökistä riippuen. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu.

VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.

VALITUKSET

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden ilmaannuttua ja loman aikana suoraan omistajalle.